259962719 10158304800477051 7092213360693151316 n

Bruder-lelut

Suomen laajin valikoima Bruder-leluja edulliseen hintaan nopealla toimituksella.

Bruder on saksalainen vuonna 1926 perustettu perheyritys, joka valmistaa laadukkaita ja turvallisia "pienoismallileluja". Bruder on jo vuosikymmenten ajan valmistanut korkealaatuisia leluja: esimerkiksi traktoreiden ja erilaisten ajoneuvojen pienoismalleja, eläimiä ja erilaisia lisätarvikkeita iloisiin leikkeihin. Bruder leluissa on keskitytty pikkutarkkoihin yksityiskohtiin ja  ne ovat maailman arvostetuimpia alan leluja. Bruderin perheyritystä pidetäänkin yhtenä Euroopan johtavista 1:16-mittakaavaisten lelujen valmistajista. Leluista yli 98 % valmistetaan tänäkin päivänä Bruderin omassa tehtaassa Saksassa.

 

Ennen klo 14 postilla tilatut tuotteet lähtevät vielä saman päivän aikana, matkahuolto klo 11.

Lue lisää tuotekategoriasta
Suodattimet
479 Tuotteet
/10

Bruder-lelut

7 syytä miksi valita BRUDER lelut:

  1. Laatu ja Kestävyys: Bruder tunnetaan laadukkaista leluistaan, jotka ovat erittäin kestäviä. Niitä on suunniteltu kestämään kovaakin leikkiä ja kulutusta. Tämä tekee Bruder-leluista pitkäikäisiä ja hyviä sijoituksia.
  2. Realismi: Bruder-lelut ovat tunnettuja realistisesta muotoiluistaan ja yksityiskohdistaan. Leikeissä ne tarjoavat mahdollisuuden lapsille oppia ja eläytyä erilaisiin ammatteihin ja tilanteisiin.
  3. Laaja Valikoima: Bruder tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia leluja, mukaan lukien erilaisia ajoneuvoja, eläin- ja ihmishahmoja sekä lisävarusteita. Tämä antaa mahdollisuuden luoda monipuolisia leikkejä.
  4. Opetusarvo: Bruder-lelut tuovat opetusarvoa lapsille. Bruder -lelujen avulla lapset voivat leikkiessään oppia erilaisista ammateista, eläimistä ja kuljetusvälineistä.
  5. Monikäyttöisyys: Bruder-leluja voi käyttää sekä sisällä että ulkona, joten leikeissä vain mielikuvitus on rajana!
  6. Leluvalikoiman Laajentaminen: Bruder -leluvalikoima kasvaa koko ajan. Valikoimaan lisätään jatkuvasti uusia innovatiivisia leluja, kuten uusin Bworld-leluvalikoima, jotka tuovat entistä enemmän monipuolisuutta leikkeihin.
  7. Kestävä ja Ekologinen Valinta: Bruder panostaa kestävyyden lisäksi myös ympäristöystävällisyyteen ja käyttää leluissaan kierrätettäviä materiaaleja.

 

Kaiken kaikkiaan Bruder-lelut tarjoavat laadukkaita ja realistisia leikkikokemuksia, joten anna lasten mielikuvituksen lentää Bruder lelujen maailmassa!