VARAOSAHAKU

Sulje Avaa
Auto Maskisuojat
Maskisuojat

Maskisuojat

Maskisuoja säästää moottoria ja vähentää kulutusta pakkasella.

Talviaikaan moottori joutuu kovemmalle koetukselle ja kylmä ilma, lumi ja suola lisäävät rasitusta. Maskisuoja suojaa jäähdytintä ja sen puhallinta talven rasituksilta ja nopeuttaa varsinkin dieselmoottorin lämpenemistä pakkasella. Suoja estää myös huohotinputkea jäätymästä ja vähentää polttoaineen kulutusta ja pakokaasupäästöjä. Maskisuoja on hyvä ottaa käyttöön, kun ulkolämpötila laskee 0°C alapuolelle.

Korkealaatuiset ja kotimaiset Tammers-maskisuojat ovat saatavilla sekä valmiina että muotoon leikattavana. Jälkimmäinen tarjoaa edullisemman vaihtoehdon mallikohtaiselle valikoimalle, joka kattaa lähes kaikki Suomessa myytävät ja monet tuotannosta jo poistuneetkin automallit. Maskisuojat peittävät automallista riippuen jäähdyttäjän säleikön ja/tai etupuskurin ilmanottoaukot. Suoja kiinnitetään Tammers-erikoiskiinnikkeillä ja siihen on helppo tehdä aukko lohkolämmittimen pistokkeelle.

Toimitus sisältää myös kiinnikkeet.

Maskisuoja autoon SVH:lta!

SVH tarjoaa mallikohtaiset maskisuojat autoosi. Maskisuoja säästää tehokkaasti moottoria, lompakkoa ja ympäristöä. Maskisuojan kiinnike tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa. Valitse sopiva malli ja tilaa maskisuojat helposti netistä. Huomioithan, että tilaustuotteiden toimitusaika on noin 4-6 viikkoa! Tee siis tilauksesi ajoissa ennen pakkasten tuloa.

Lue lisää
Suodata
Järjestä
760 Tuotteet

HUOM. Toimitus sisältää myös kiinnikkeet.