Toimitusehdot

Toimitusajat

Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 3-4 arkipäivää. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme, toimitusaika 1-2 viikkoa. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei ole enää saatavilla tai tuote on tehdastilaustuote, ilmoitamme siitä sähköpostilla tai puhelimitse.

Normaalit takuuajat

Kaikilla uusilla tuotteillamme on virallisen maahantuojan myöntämä takuu.
Suupohjan Varaosa ja Huollon verkkokaupassa teet turvalliset kaupat 14 päivän palautusoikeudella.

Palautus ja tilauksen peruutus

Mikäli muutat mieltäsi jo tehtyjen ostoksien suhteen, sinulla on mahdollisuus palauttaa paketti 14 päivän kuluessa. Voit jättää palautettavan paketin postiin asiakaspalautuksena. Mikäli palautettavan tavaran arvo on alle 40€, palautuskuluista vastaa asiakas.
Palautusosoite: Suupohjan Varaosa ja Huolto Oy, Topeeka 71, 61800 Kauhajoki.

Noutamattomien pakettien maksupalautuksista vähennämme palautuskustannukset sen hetkisen hinnaston mukaan ellei asiasta erikseen sovita.

Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa. Palautettavan tuotteen mukana on palautettava myös kaikki käyttöohjeet.
Tuotteen on oltava alkuperäisessä ja ehjässä myyntipakkauksessaan. Myyntipakkaukseen ei saa kirjoittaa mitään, liimata palautustarroja, pakettiosoitekorttia ym. eikä sitä saa teipata muulla kuin kirkkaalla pakkausteipillä.
Muovikalvoon pakattuja osia tai osasarjoja ei saa avata muovipakkauksestaan.
Poikkeuksena viritys- ja sähköosat viritys- ja sähköosilla ei ole palautus eikä vaihto-oikeutta. Ilmoita palautuksestasi sähköpostitse varaosat@svh.fi. Palautamme maksamasi rahat tilillesi kun tavara on saapunut meille. Maksut palautetaan Paytraililla suoraan sille tilille/kortille josta se on maksettu. Lasku/osamaksutavat peruuntuvat meidän toimesta, kun palautus on saapunut meille ja käsitelty. Klarnan kautta maksetut ostokset hyvitetään Klarnan kautta takaisin tilillesi tai jos valitsit laskun tai osamaksun niin sama käytäntö kuin edellä.

Postin sopimustunnus: 630547
Matkahuollon sopimustunnus: 9513153

Jos epäilet tuotteen olevan rikki tai muutoin puutteellinen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse varaosat@svh.fi tai soittamalla 010 470 9888

Palautuslomakkeen voit tulostaa tästä

Yleiset ehdot

Varaamme oikeuden toimittaa tarjoustuotteita 1 kpl/asiakas. Pidämme oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut oleellinen hintavirhe (esim. tuotteella ei ole hintaa lainkaan tai se on oleellisesti virheellinen) tai tuotetta ei ole enää saatavilla maahantuojalta. Kyseisiä tilanteita aiheutuu satunnaisesti hakukoneiden säilöessä vanhoja tuotetietoja muistiinsa.

Sivuillamme olevat tuotekuvat ja tiedot ovat maahantuojien antamia. Jotkut kuvat ovat suuntaa-antavia. Emme vastaa kaikkien tuotekuvien oikeellisuudesta.

Emme vastaa verkkokaupassamme olevien varaosien tuotteiden 100% sopivuudesta. Tarkista aina osien sopivuus omaan ajoneuvoosi esimerkiksi varaosakuvista, korjausoppaasta tai maahantuojalta.

Toimitustapa

Toimitustapana käytämme Postia ja Matkahuoltoa.

Yli 150€ tilaukset ilman toimituskuluja ja alle 150€ tilauksissa toimituskulu Posti 5,90€ ja Matkahuolto 5,90€.

Yli 30 kg painavista tuotteista otamme yhteyttä ja sovimme toimituskulut.

Ulkomaan paketit hinnoitellaan erikseen. Ota yhteyttä: varaosat@svh.fi.
Foreign packages are priced separately. Please contact us: varaosat@svh.fi

Maksupalveluehdot

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Klarna

Käytössäsi on Klarnan maksuvaihtoehdot laskusta osamaksuun.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.
Pivon käyttöehdot

MobilePay
Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot

Siirto
Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.
Apple Payn käyttöehdot

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley, Jousto ja AfterPay. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)
Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)
Lue lisää: walley.fi

Jousto
Jousto-tuoteseloste (.pdf)
Lue lisää: jousto.com

OP Lasku
OP Laskun kuluttajaehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

Alisa Yrityslasku
Tietoa Alisa Yrityslaskusta (Yrityksille suunnattu lasku- ja osamaksupalvelu)