VARAOSAHAKU

Sulje Avaa
Lelut Bruder maatalous- ja työkoneet
Bruder maatalous- ja työkoneet

Bruder maatalous- ja työkoneet

Meiltä löytyy Suomen laajin valikoima Bruder-leluja edulliseen hintaan nopealla toimituksella! Bruder-työkoneet ovat tarkkoja kopioita oikeista ajoneuvoista, niin ulkonäöltään kuin toiminnoiltaankin. Oikeassa elämässä voi siis nähdä samoja ajoneuvoja kuin Bruderin valikoimassa. Bruder-lelut ovat laadukkaita ja korkeasta laadusta kertoo myös se, että esimerkiksi Bruder-työkoneisiin on saatavilla käytännössä kaikki osat varaosina! Sopivan varaosan löytymistä helpottaa, jos tiedät lelun viisinumeroisen mallinumeron (esimerkiksi 03670).

Lue lisää
Suodata
Järjestä
36 Tuotteet

Bruder-puimuri


Kuten jo todettu, Bruder-työkoneet on varustettu samanlaisilla toiminnallisilla elementeillä, kuin oikeatkin työkoneet. Esimerkiksi Bruder-puimurissa on ohjattavat pehmeät kumipyörät, irroitettava leikkuupöytä korkeudensäädöllä, avattava viljasäiliön kansi sekä yksityiskohtainen moottori. Mukana tulee rouhetta, joka muistuttaa erehdyttävästi oikeaa viljaa. Rouhe kulkee säiliöstä torvea pitkin alas.

Bruder-puimurin ja monet Bruder-lelujen lisävarusteet tilaat näppärästi netistä! Bruder-lelujen valikoimamme on laaja. Valikoimissamme on esimerkiksi autot, traktorit, kuorma-autot, kaivinkoneet, maatalouskoneet ja hälytysajoneuvot. Leikkeihin tarvitaan tietenkin myös ihmisiä, eläimiä ja muita tarvikkeita. Äläkä unohda perävaunuja ja kuljetusvaunuja.

Tilaa Bruder-työkoneet netistä!


Bruder on saksalainen vuonna 1926 perustettu perheyritys, joka valmistaa laadukkaita ja turvallisia "pienoismallileluja". Bruder on jo vuosikymmenten ajan valmistanut esimerkiksi traktoreiden ja erilaisten ajoneuvojen pienoismalleja, eläimiä ja erilaisia lisätarvikkeita iloisiin leikkeihin. Bruder leluissa on keskitytty pikkutarkkoihin yksityiskohtiin ja  ne ovat maailman arvostetuimpia alan leluja. Bruderin perheyritystä pidetäänkin yhtenä Euroopan johtavista 1:16-mittakaavaisten lelujen valmistajista. Leluista yli 98 % valmistetaan tänäkin päivänä Bruderin omassa tehtaassa Saksassa.

Tilaa nyt Bruder-lelut netistä edullisesti! Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (alle 80€ tilaukset vain 7,90€ toimituskuluilla).