Varaosahaku

Sulje Avaa
kamasa tyhjat tyokaluvaunut

Tyhjät työkaluvaunut

Kamasa Tools Choice on konsepti, jossa voi koota tyhjästä korjaamovaunusta ja siihen haluamistaan työkalusarjoista juuri omanlaisensa kokonaisuuden.

Kamasa Toolsin työkaluvaunut ovat luotuja kovaan korjaamokäyttöön; vaunut ovat vankkarakenteisia ja helposti liikuteltavissa pyörien avulla. Kaksi pyöristä on varustettu jarruilla, joten vaunu pysyy myös tukevasti paikoillaan. Laatikoissa on kuulalaakeroidut, käyttöä kestävät kiskot, jotka mahdollistavat laatikoiden aukeamisen kokonaan. Tämä helpottaa oikeiden työkalujen etsimistä, kun laatikon koko sisältö on kerralla nähtävissä. Kamasa Tools -vaunut on lisäksi varustettu keskuslukituksella, jonka avulla lukitset kaikki laatikot ja pidät sisällön turvassa. Jotta vaunu ei pääse kaatumaan eteenpäin työkalujen painosta, vain yksi laatikko voidaan avata kerrallaan (Lukuunottamatta K 11306 ja K 11308).

Kamasa Tools Choice -valikoimassa on paljon erilaisia työkaluvaunuja, sekä laaja valikoima työkalusarjoja. Valitse mieleisesi vaunu ja täytä se juuri niillä tuotteilla, joita tarvitset.

Kamasa Tools -työkaluvaunun työkalusarjat löydät TÄÄLTÄ.


Tuotetta/Sivu
Järjestä
Valmistajat
Suodatin
Järjestä
Suodatin

Järjestys
Sulje
Poista valinnat
Näytä tuotteet
23 tuotetta