274077346 460196579131655 4077284837837927417 n

Kamasa-Tools

Kattava valikoima Kamasa Tools - työkaluja verkkokaupasta!

Kamasa-Tools on ruotsalainen työkaluvalmistaja, joka on erikoistunut monenlaisiin käsityökaluihin ja työkalusarjoihin. Kamasa-Tools tarjoaa laajan valikoiman erilaisia työkaluja, jotka on suunniteltu ammattikäyttöön ja harrastajille. Kamasa-Toolsin tuotteisiin kuuluu muun muassa ruuvimeisseleitä, jakoavaimia, pihtejä, kiintoavaimia, ruuvipenkkejä ja monia muita käsityökaluja.

Kamasa-Tools on tunnettu laadukkaista ja kestävistä työkaluistaan, jotka ovat suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Kamasa-Toolsin tuotteita käytetään usein autohuolloissa, moottoripyöräkorjaamoilla ja muissa yleisessä mekaanikon työtehtävissä. Kamasa-Toolsin valikoimasta löytyy myös erilaisia työkalusarjoja, jotka sisältävät useita erilaisia laatutyökaluja yhdessä paketissa.

Kamasa-Tools on ollut toiminnassa jo vuosikymmenien ajan ja on ansainnut maineensa luotettavana työkalutoimittajana. Olemmekin virallinen Kamasa-Toolsin jälleenmyyjä, ja meiltä voit hankkia laadukkaat Kamasa-Tools työkalut.

Kun ostat Kamasa Tools -työkalun, saat korkealaatuisen ja testatun tuotteen joka kestää käyttöä.

Ergonomian, toimivuuden ja materiaalien täydellinen sopusointu tekee työn tekemisestä tehokkaampaa, vaivattomampaa ja hauskempaa. Laadukas ja toimiva työkalu vähentää loukkaantumisten riskiä, ajoneuvon vaurioitumisen vaaraa ja mekaanikon rasittumista.

Kysy myynnistä mikäli et löydä hakemaasi tuotetta valikoimastamme! Verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupassamme on myös joustavat maksutavat, eli saat varmasti sinulle sopivan maksutavan!

Tutustu myös Kamasa-tools takuuehtoihin.

Lue lisää tuotekategoriasta
1110 Tuotteet
/24

Kamasa-Tools

Mikä on Kamasa-Tools?

Kamasa-Tools on ruotsalainen työkalumerkki, joka tunnetaan laadukkaista ja monipuolisista käsityökaluistaan. Kamasa-tools on nykyään osa KG Knutsson AB yritystä ja on erikoistunut tarjoamaan monenlaisia työkaluja niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Kamasa-Toolsin valikoima kattaa laajan kirjon erilaisia käsityökaluja, ja se on ansainnut maineensa laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Kamasa-Toolsin Laatu?

Kamasa-Toolsin työkalujen laatu on yksi niiden keskeisistä valttikorteista. Työkalujen valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota niiden kestävyyteen, tarkkuuteen ja ergonomiaan. Kamasa-Toolsin tuotteet ovat suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ammattilaisilta ja harrastajilta. Ne ovat yleisesti ottaen erittäin luotettavia ja kestäviä, mikä tekee niistä hyvän sijoituksen työkalukokoelmaasi.

Kamasa-Toolsin Laaja Valikoima

Kamasa-Toolsin valikoima on monipuolinen ja kattava. Se sisältää muun muassa ruuvimeisseleitä, jakoavaimia, pihtejä, kiintoavaimia, ruuvipenkkejä, ruuvipuristimia, momenttiavaimia, akkutyökaluja, ja lukuisia muita käsityökaluja. Lisäksi Kamasa-Tools tarjoaa erilaisia työkalusarjoja, jotka sisältävät useita erilaisia työkaluja yhdessä paketissa, mikä tekee niiden hankkimisesta helppoa ja kätevää.

Kamasa-Toolsin Historia

Kamasa-Toolsin historia juontaa juurensa vuoteen 1968, jolloin Zygmundt Joseph Kamasa perusti nimensä mukaisen yrityksen Ruotsissa. ZJ Kamasa muutti Puolasta Ruotsiin nuorena miehenä toisen maailmansodan aikana. Kamasalla oli kokemusta työkalualalta jo aiemmin, mutta Kamasa -brändi syntyi vasta vuonna 1968.

Alusta alkaen yrityksen tavoitteena oli tarjota laadukkaita ja innovatiivisia käsityökaluja. Kamasa-Tools on vuosikymmenten aikana kasvanut ja vahvistunut, ja se on laajentanut valikoimaansa kattamaan erilaisia ammattilaisten ja harrastajien tarpeita. Kamasa-Toolsin pitkä historia ja vankka kokemus alalta ovat tehneet siitä luotettavan ja arvostetun työkalumerkin.