Varaosahaku

Sulje Avaa
Työkalut Akkulaturit CTEK CS FREE

CTEK CS FREE

Hinta:
327,00 €
Saatavilla:
1-2pv
Yli 80€ tilaukset rahtivapaasti ja alle 80€ tilaukset 7,90€ toimitusmaksulla.
Tuotenumero: 141-100-462
Soita meille: 010 470 9860
Kuvaus

CTEK CS FREE

CS FREE on maailman ensimmäinen verkkovirrasta riippumaton ajoneuvon akkulaturi ja -ylläpitolaturi. Adaptive Boost -teknologian ansiosta tyhjä akku latautuu käyttökuntoon nopeasti ja turvallisesti ilman verkkovirtaa. Toisin sanoen se on 12 V:n alykäs laturi sekä varavirtalähde ajoneuvollesi, ja se toimii sekä lyijyhappo- että litiumakkujen (12 V:n LiFePO4) kanssa. Lisäksi se pitää mukana kulkevat laitteet, kuten puhelimet, kannettavat tietokoneet ja kamerat täyteen ladattuina. Lataa, ota mukaan ja käytä missä tahansa!

Nopeasti liikkeelle
Kannettavassa CS FREEssä on Adaptive Boost -teknologia, jonka ansiosta tyhjä akku latautuu käyttökelpoiseksi jo 15 minuutin kuluttua latauksen aloittamisesta.

Lataa.
Kun lataat CS FREEn sisäisen akun, sinulla on 12 V:n varavirtalähde, joka pysyy täyteen ladattuna jopa vuoden ajan, kunnes tarvitset sitä. USB-C-liitännän kautta voit ladata CS FREEn täyteen yhdessä tunnissa!

Ei virtaa? Ei hätää!
Jos sinulla on auto, moottoripyörä, vene tai jokin muu 12 V:n sähköjärjestelmää käyttävä ajoneuvo, ja sinun on ladattava ja ylläpidettävä akun varausta usein, ei hätää! Tarjoamme käteviä lisävarusteita akun lataamisen aurinkopaneelilla tai toisella 12 V:n akulla.

USB-C CHARGE CABLE CLAMPS
AKiinnitä USB-C-latauskaapeli puristusliittimillä erilliseen 12 V:n käyttöakkuun akun lataamista ja ylläpitoa varten. Tällöin et tarvitse pistorasiaa.

SOLAR PANEL CHARGE KIT
CTEK-aurinkopaneeli on täydellinen pari CS FREElle. Voit ladata akun aurinkopaneelilla ja käyttää laitetta missä tahansa. Taita, kuljeta ja ota käyttöön hetkessä – tämä älykäs ja nopeasti reagoiva aurinkopaneelisarja tuottaa luotettavasti virtaa aina, kun sitä tarvitset.

Lisävarusteet
Tarjoamme käteviä lisävarusteita akun lataamiseen aurinkopaneelilla tai toisella 12 V:n akulla.

CS FREE BAG
Valmistettu kestävästä ja kulutusta hyvin sietävästä 600 denierin vedenkestävästä nailonista. Käytännöllisen laukun pehmustettu sisäpuoli pitää CS FREEn suojassa.

USB-C CHARGE CABLE (12V PLUG)
Liitä USB-C-latauskaapeli ajoneuvon 12 V:n lisävarusteliitäntään ja lataa CS FREE nopeasti yhdessä tunnissa.

CS WALL MOUNT
CTEK:n ainutlaatuisella liukulukitustoiminnolla varustettu CS-seinäkiinnike tarjoaa käytännöllisen säilytysmahdollisuuden CS-laturillesi. Kaapelit pysyvät siististi ojennuksessa ja laite on helppo ottaa nopeasti käyttöön aina, kun sitä tarvitset.

CTEK CS FREE

327,00 €