VARAOSAHAKU

Sulje Avaa
Tuotteet Kaikki Sena EXPAND Mesh, Multi-Purpose Mesh HS

Sena EXPAND Mesh, Multi-Purpose Mesh HS

Hinta:
219,00 €
TilaustuoteEmme pysty takaamaan toimitusaikaa/saatavuutta. Ilmoitamme toimitusajan välittömästi tilauksen tehtyäsi.
Yli 80€ tilaukset rahtivapaasti ja alle 80€ tilaukset 5,90€ toimitusmaksulla.
Tuotenumero: 298-1-EXPANDM-01
Soita meille: 010 470 9888
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilapäisesti loppu
Maahantuoja: Tilapäisesti loppu
Tilaa ilmoitus sähköpostiisi kun tuote on varastossa.
Sena EXPAND Mesh, Multi-Purpose Mesh HS kuva

Kuvaus

Sena Expand Mesh on kompakti kuuloke, jossa on Mesh Intercom™ -tekniikka, joka mahdollistaa helpon ryhmäviestinnän. Yhdellä napin painalluksella voit yhdistää useita Expand Mesh -kuulokkeita ja/tai minkä tahansa Sena Mesh Intercom™ -laitteen avointa viestintää varten, mikä sopii erinomaisesti monenlaiseen vapaa-ajan toimintaan. Expand Mesh tarjoaa nämä ominaisuudet:
Mesh Intercom™.
Älypuhelimen liitettävyys
Audio Multitasking™
Bluetooth® 5.2
Sena Outdoor -sovellusyhteensopiva
Suunniteltu niin, että sitä voi käyttää mukavasti hattujen, kypärän tai aurinkolasien kanssa.

Expand Mesh -kuulokkeet tarjoavat turvallisemman tavan kommunikoida ulkoilmaurheilun ja -aktiviteettien aikana. Olipa kyse sitten kalliokiipeilystä, ratsastuksesta, vaelluksesta, kalastuksesta, metsästyksestä tai jopa varjoliidonnasta, Expand Mesh mahdollistaa kätevän täysduplex-ryhmäviestinnän laajoilla etäisyyksillä ilman huutamista tai käsimerkkejä. Vapaa-ajan aktiviteetit voivat olla paljon turvallisempia käyttämällä Mesh Intercom™ -tekniikkaa nopeaan ja tehokkaaseen viestintään.

Expand Meshiä käytettäessä voit kommunikoida handsfree-viestillä muiden Sena Mesh Intercom™ -käyttäjien kanssa jopa 400 metrin etäisyydellä tai jopa 1,6 kilometrin etäisyydellä, kun käyttäjiä on kuusi tai enemmän. Expand Meshissä on sekä ryhmäverkkotila että monikanavainen avoin verkkotila, joka tukee 9 kanavaa, jolloin käyttäjät voivat vaihtaa eri ryhmien välillä eri taajuuksilla. Senan Mesh-alusta tarjoaa joustavuutta, sillä sen avulla käyttäjät voivat tulla ja poistua kuuluvuusalueelta ja pitää samalla muun ryhmän yhteyden keskeytyksettä.

Expand Mesh on suunniteltu matalaprofiiliseen muotoon, joka istuu mukavasti käyttäjän korvien päälle, mutta mahdollistaa silti ympäröivien äänien havaitsemisen. Expand Meshissä on pyöristetyt varret, jotka sijaitsevat aivan kaiuttimien yläpuolella ja jotka antavat turvallisen kiinnityksen päähän ja korviin. Laitteen matalalla roikkuvan kaulanauhan ansiosta käyttäjät voivat käyttää myös hattua, kiipeilykypärää tai silmälaseja Expand Mesh -kuulokkeita käyttäessään.

Sisäänrakennetun sisäpuhelinjärjestelmän lisäksi Expand Mesh mahdollistaa myös Bluetooth®-yhteyden älypuhelimeen. Kun älypuhelin on yhdistetty, voit kuunnella musiikkia, kuulla GPS-ohjeita, kuntoilusovellusten vihjeitä tai jopa vastata puheluun. Senan Audio Multitasking™ -ominaisuuden ansiosta käyttäjät voivat kuunnella ääntä älypuhelimesta ja silti kommunikoida Mesh-välikommunikaatiojärjestelmän kautta keskustelua häiritsemättä. Expand Mesh on myös yhteensopiva Sena Outdoor App -sovelluksen kanssa, jonka avulla voi perustaa sisäpuhelinryhmiä, säätää laitteen asetuksia ja käyttää laitteen pikaopasta tien päällä.

Tekniset tiedot

Mitat:
Päämoduuli: (6,5 tuumaa x 4,7 tuumaa x 5,6 tuumaa).
Kaiutin: kaiutinyksikkö 37 mm - paksuus 6,2 mm.
Puomimikrofoni: pituus 85 mm
Paino: Moduuli - 100 g (3,53 oz)
Käyttölämpötila: -10°C - 55°C (14°F - 131°F)

MESH-VERKKO
Mesh Intercom™ -tekniikka

BLUETOOTH
Bluetooth 5.2
Kuulokeprofiili (HSP)
Hands-Free-profiili (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audiovideon kauko-ohjausprofiili (AVRCP)

INTERCOM
Toimintaetäisyys:
Mesh Intercom: jopa 400 m* avoimessa maastossa.
*Voi ulottua jopa 1,6 km:n etäisyydelle vähintään 6 käyttäjän välillä.
Tukee jopa:
Avoin verkkoverkkoyhteys: lähes rajattomasti
Ryhmäverkkoyhteys: 24 ratsastajaa
Tukee kanavia:
Open Mesh Intercom: 9 kanavaa

AUDIO
Melunvaimennus: Melunvaimennus: Advanced Noise Control™
Codec: Meluvaimennus: Meluvaimennus: Meluvaimennus: Meluvaimennus: Meluvaimennus: Meluvaimennus: Meluvaimennus: Meluvaimennus: Meluvaimennus SBC-koodekki: Sisäänrakennettu SBC-koodekki
HD-kaiuttimet

AKKU
Puheaika: Jopa 10 tuntia
Latausaika: Lataus: 3 tuntia
Tyyppi: Akku: Litium-polymeeriakku

SERTIFIKAATIT
CE, FCC, IC, KC

TAKUU
2 vuoden takuu