moottoripyoran rengas

Mp renkaat

Moottoripyörän renkaat kadulle, maastoon ja talvikäyttöön

MP-renkaat laajasta valikoimasta nopeaan toimitukseen suoraan verkkokaupasta.

Myymme moottoripyörän renkaat parhailta merkeiltä kuten Pirelli, Metzeler, Dunlop ja Michelin. SVH:n varastosta ja nopeasta tilausvalikoimasta löytyy renkaat kaikkeen käyttöön ja eri pyöriin. Esimerkiksi Pirellin supernopeiden pyörien erikoisrengas Diablo, superbike- ja supermoto -kisarenkaat myös sadekelille sekä tietenkin renkaat myös tavalliseen katu- ja maastoajoon. Valikoimassamme myös valkosivurenkaat moottoripyörään - suodata hakutuloksia esimerkiksi rengasmerkin, vannekoon ja leveyden mukaan.

Katso myös valikoimamme Tarjousrenkaat!

Lue lisää tuotekategoriasta
uFviHRj72mr23oz 1699955272
Moottoripyörän tarjousrenkaat

Valikoimassa myös laaja kattaus tarjousrenkaita!

Tarjousrenkaista löydät ns. "ylivuotiset" renkaat. Valmistajan ohjeiden mukaan näitä renkaita emme voi myydä enää uuden hinnalla.

Kaikki renkaat eivät kuitenkaan ole ylivuotisia, eli tarjouksessa myös suht tuoreitakin renkaita!

Renkaat ovat käyttämättömiä, ja niitä on säilytetty lämpimässä varastossa suojassa auringonvalolta.

Suodattimet
1918 Tuotteet
/40

Mp renkaat

Moottoripyörän renkaat ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä turvallisen ja nautinnollisen ajokokemuksen varmistamisessa. Renkaat ovat ainoa kontaktipinta moottoripyörän ja tien välillä, ja niiden suorituskyky, kunto ja soveltuvuus määrittelevät suuresti ajoneuvon käsiteltävyyden, pidon ja jarrutustehon. 

Renkaiden tärkeät ominaisuudet

Pito: Renkaiden kyky tarttua tiukasti tiestöön on kriittinen tekijä, joka vaikuttaa moottoripyörän hallintaan ja turvallisuuteen. Hyvä pito mahdollistaa tehokkaammat jarrutukset ja turvallisemmat kaarrenopeudet.

Kestävyys: Renkaiden tulee kestää pitkiä matkoja ja vaihtelevia olosuhteita ilman, että niiden suorituskyky heikkenee. Kestävyys on erityisen tärkeää touring-tyyppisissä renkaissa, jotka on suunniteltu pitkän matkan ajamiseen.

Mukavuus: Renkaiden kyky vaimentaa tien epätasaisuuksia parantaa ajomukavuutta, mikä on tärkeää etenkin pitkillä ajomatkoilla.
Säänkestävyys: Renkaiden tulee soveltua käytettäväksi monenlaisissa sääolosuhteissa. Monet nykyaikaiset moottoripyörän renkaat on suunniteltu tarjoamaan hyvä suorituskyky sekä kuivalla että märällä kelillä.

Eri Tyyppiset Moottoripyörän Renkaat

Sport-renkaat: Suunniteltu korkeaa suorituskykyä ja maksimaalista pitoa varten, erityisesti kuivilla pinnoilla. Nämä renkaat ovat optimaalisia lyhyempiin, nopeutta vaativiin ajoihin.

Touring-renkaat: Kestävyyteen ja mukavuuteen keskittyvät renkaat, jotka soveltuvat erinomaisesti pitkille matkoille. Ne tarjoavat hyvän suorituskyvyn sekä kuivalla että märällä kelillä.

Off-road-renkaat: Maastoon tarkoitetut renkaat, jotka pystyvät selviytymään epätasaisesta maastosta ja pehmeämmistä pinnoista, kuten mudasta ja hiekasta.

Dual-sport-renkaat: Näissä renkaissa yhdistyvät sekä maantie- että maastoajoneuvon ominaisuudet, tarjoten hyvän suorituskyvyn molemmissa ympäristöissä.

Renkaiden ylläpito ja tarkastus

Renkaiden kunnon säännöllinen tarkastus ja ylläpito ovat elintärkeitä moottoripyöräilyn turvallisuuden kannalta. Tärkeitä huomioon otettavia seikkoja ovat:

Ilmanpaine: Sopiva ilmanpaine varmistaa optimaalisen pidon, kulutuksen ja ajomukavuuden.

Kulumisen tarkkailu: Renkaiden kulutuspinnan säännöllinen tarkastaminen on välttämätöntä. Liian kuluneet renkaat voivat heikentää pitoa ja lisätä onnettomuusriskiä.

Ikä: Renkaat vanhenevat ajan myötä, joten niiden kunto kannattaa tarkistaa säännöllisesti.