VARAOSAHAKU

Sulje Avaa
Lelut Bruder urakointikoneet
Bruder urakointikoneet

Bruder urakointikoneet

Bruderin lelutraktorit, leluautot ja muut ajoneuvot ovat laadukkaita ja kestävät kovemmissakin lasten leikeissä. Bruder on tunnettu saksalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita ja turvallisia leluja. Traktorit ja maatalouskoneet ovat kuin aitoja koneita pienoiskoossa, tarkkoine yksityiskohtineen ja oikeine toimintoineen. Bruder-valikoimasta löytyy lisäksi erilaisia perävaunuja, lisätarvikkeita ja varaosia. Lelut kestävät sukupolvelta toiselle, ja ovat klassisen ajattomia.

Tilaa nyt Bruder-lelut netistä edullisesti! Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (alle 80€ tilaukset vain 7,90€ toimituskuluilla).

Lue lisää
Suodata
Järjestä
72 Tuotteet

Bruder-rekka

Bruder-rekat ovat jokaisen isoista ajoneuvoista innostuvan lapsen - ja lapsenmielisen - unelmaleluja! Bruder-valikoimastamme löytyy betoniauto, kuorma-auto, kippikuorma-auto, jakelurekka, lavettiauto, roska-auto sekä monta muuta raskasta ajoneuvoa, joilla realistiset leikit onnistuvat leikiten.

Bruder-lelut ovat tarkkoja kopioita oikeista ajoneuvoista, niin ulkonäöltään kuin toiminnoiltaankin. Bruder-rekkojen peilejä saa säädeltyä ja hytin ovet auki. Kippikuorma-autossa takaluukun saa tottakai auki kuormaa tyhjentäessä ja roska-autossa on vipumekanismi, jonka ansiosta voi samanaikaisesti tyhjentää kaksi roska-astiaa. Lisäksi monet raskaat Bruder- ajoneuvot voi varustaa erikseen ostettavalla ääni- ja valomoduulilla. Myös muita Bruder -varaosia ja -lisävarusteita on valikoimassamme runsaasti.

Bruder-kaivuri

Jos ovat Bruder-rekat huippulaatuisia ajoneuvoja pienoiskoossa niin samoin ovat Bruder-kaivuritkin! Kaivinkoneiden varret toimivat vipua painamalla, kauhavarret ja ohjaamot liikkuvat alustan päällä 360°. Bruder-kaivinkone saavuttaa vaikeimmankin maaston aitojen ketjulenkkien ansiosta. Useassa kaivurissa moottoriluukut ovat avattavia tulevia huoltotöitä varten. Mikään ei siis ole esteenä seuraavalle suurelle rakennustyömaalle, kun työn aloittaa Bruder-kaivuri. Ei muuta kuin hommiin!