VARAOSAHAKU

Sulje Avaa
Lelut Bruder traktorit
Bruder traktorit

Bruder traktorit

Meiltä tilaat Bruder-traktorit niin kippiperäkärryllä, tukkiperäkärryllä, metsävaunulla, etukuormaajalla kuin lumilingollakin varustettuna! Bruder-lelujen ansiosta oikea leikki voi alkaa! Meiltä löytyy Suomen laajin valikoima Bruder-leluja edulliseen hintaan nopealla toimituksella. Bruder on kestävä saksalainen lelumerkki, joka tunnetaan tarkoista yksityiskohdistaan ja kestävästä laadustaan. Tilaa nyt Bruder lelut netistä edullisesti! Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (alle 80€ tilaukset vain 7,90€ toimituskuluilla).

Lue lisää
Suodata
Järjestä
38 Tuotteet

Bruder John Deere traktori

Bruder-lelut ovat kuin oikeita koneita pienoiskoossa, joten oikeassa elämässä voi nähdä samoja ajoneuvoja kuin Bruderin valikoimassa. Yksi suosikkileluista Bruderin valikoimassa on ehdottomasti John Deere -traktori. Bruder John Deere -traktorit ovat tarkkoja ja yksityiskohtaisia pienoismallikoneita, oikeilla toiminnoilla varustettuna. Esimerkiksi John Deere -traktori on tyylikäs kopio oikeasta traktorista! Konepellin saa auki ja rattia voi ohjata myös kattoikkunan kautta pitkävartisella ratilla. Takakoukku on nostettavissa säätöruuvilla. Bruder-leluilla lapset voivat aloittaa realistisen leikin, sillä Bruder-lelut ovat mittatarkkoja kopioita oikeista työkoneista!

Bruder-lelujen valikoimamme on laaja. Valikoimissamme on esimerkiksi autot, kuorma-autot, kaivinkoneet, maatalouskoneet ja hälytysajoneuvot. Leikkeihin tarvitaan tietenkin myös ihmisiä, eläimiä ja muita tarvikkeita. Äläkä unohda perävaunuja ja kuljetusvaunuja.

Lelujen tuotannossa käytetään ainoastaan korkealaatuisia muoveja – vastaavia käytetään autoteollisuuden osissa. Jäännösmuovi palautuu materiaalikiertoon osana kierrätysmenettelyä – tämän avulla säästetään resursseja ja suojellaan ympäristöä. Bruder-lelut ovat laadukkaita ja korkeasta laadusta kertoo myös se, että Brudereihin on saatavissa käytännössä kaikki osat varaosina! Sopivan varaosan löytymistä helpottaa, jos tiedät lelun viisinumeroisen mallinumeron (esimerkiksi 03670).