VARAOSAHAKU

Sulje Avaa
Lelut Bruder metsätyökoneet
Bruder metsätyökoneet

Bruder metsätyökoneet

Bruder-lelut on kestävä ja korkealaatuinen saksalainen lelumerkki. Bruderit tunnetaan äärimmäisen tarkoista yksityiskohdistaan ja kestävästä laadustaan. Bruder-lelut tarjoavat paljon varaosia ja lisävarusteita erilaisiin maatalouskoneisiin aina traktoreista metsäkoneisiin. Muista myös erilaiset perävaunut ja kuljetusvaunut.

Bruder-metsätyökoneiden, kuten kuormatraktoreiden ja harvestereiden lisäksi meiltä löytyvät muutkin korkealaatuiset Bruder-lelut, kuten traktorit, leikkuupuimurit, pyöröpaalaajat ja lava-ajoneuvot. Bruderin aidon näköisillä ajoneuvoilla ja työkoneilla sekä ihmis- ja eläinhahmoilla hauskat leikit voivat alkaa!

Tilaa nyt Bruder-lelut netistä edullisesti! Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin (alle 80€ tilaukset vain 7,90€ toimituskuluilla).

Lue lisää

Bruder John Deere

John Deere tunnetaan metsä- ja maatalouskoneiden valmistajana sekä merkittävänä maansiirto- ja ympäristökoneiden toimittaja. Bruder John Deere -lelut ovat tarkkoja ja yksityiskohtaisia pienoismallikoneita, oikeilla toiminnoilla varustettuna. Esimerkiksi John Deere kuormatraktorissa on pyörivä ja kääntyvä kuormain automaattisesti sulkeutuvalla kouralla. Lisäksi sen ohjaamo pyörii 360 astetta. John Deere harvesterissa puolestaan on liikkuvat tartuntapinnat, kuljetustelat ja sahayksikkö. Bruder-leluilla lapset voivat aloittaa realistisen leikin, sillä Bruder-lelut ovat mittatarkkoja kopioita oikeista työkoneista!