VARAOSAHAKU

Sulje Avaa
Kelkka Työkalut Siirtolaitteet

Siirtolaitteet

Moottorikelkan siirtosarja ja siirtopyörät

Moottorikelkan siirtosarja tai moottorikelkan siirtöpyörät ovat ehdoton apuväline kelkkailijalle. Moottorikelkan siirtosarjat ja siirtopyörät mahdollistavat kelkan helpon siirtelyn muun muassa huoltotöiden tai varastoinnin aikana. Moottorikelkan siirtopyörien ja siirtosarjan avulla voit siirtää kelkkaasi kaikilla alustoilla turvallisesti, vaurioittamatta suksia tai alustaa. Olipa kelkkaa tarvetta siirrellä siis vaikka soralla, betonilla, maalla tai asfaltilla, tukevilla siirtosarjoilla ja -pyörillä homma onnistuu.

Lue lisää

Näppärä ja tukevarakenteinen moottorikelkan siirtosarja helpottaa moottorikelkan siirtämistä paikasta toiseen. Siirtosarja koostuu yleensä kolmesta osasta, joista kaksi asetetaan moottorikelkan suksien alle ja yksi telaston alle keskelle telaa. Jokaisessa osassa on 360 astetta kääntyvät pyörät, joten siirtely onnistuu vaivattomasti. Suksien alle tulevissa osissa on kätevät urat, jotka lisäävät kelkan tukevuutta. 

Helpota moottorikelkan kuljettamista, säilyttämistä ja huoltoa tukevilla siirtosarjoilla ja nostimilla. Tutustu myös muihin kelkan kuljetusta helpottaviin tuotteisiimme. Nostolaitteen avulla saat kelkan maton vaivatta ja turvallisesti irti maasta. Hanki kelkan ulkosäilytystä varten säänkestävä suojapeite. Katso myös muut työkalut ja tarvikkeet moottorikelkan huoltamiseen.