VARAOSAHAKU

Sulje Avaa
Auto Koiraverkot
Koiraverkot

Koiraverkot

Toimitus 
Travall-tuotteissa tilapäisiä toimitusvaikeuksia. Tuotteille, joita ei ole varastossamme, emme pysty antamaan toimitusaikoja tällä hetkellä. Pahoittelemme tilannetta!

Koiraverkko (tai koirakalteri) erottaa auton tavaratilan ja matkustamon. Koiraverkko parantaa sekä matkustajien että lemmikkien matkustusturvallisuutta. Ilman minkäänlaista suojaa koira tai irrallaan olevat tavarat voivat mahdollisessa kolaritilanteessa tai äkkijarrutuksessa lentää matkustamon puolelle ikävin seurauksin. Kunnollisella koirakalterilla pidät lemmikit ja muun kuorman omalla osastollaan myös kolaritilanteessa.

 

Lue lisää
Suodata
Järjestä
550 Tuotteet

Koiraverkko autoon
TRAVALL koiraverkko autoon on suunniteltu ja valmistettu juuri kuhunkin automalliin sopivaksi parhaan sopivuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Automallikohtaiset koiraverkot istuvat autoosi täydellisesti ja toimivat ilman turhia virityksiä. Asentaminen on tehty helpoksi, sillä autoon ei tarvitse tehdä mitään muutoksia. Asennuksessa ei myöskään tarvitse mitään erikoistyökaluja.

Travall -koiraveräjät autoon
TRAVALL koiraveräjä autoon voidaan asentaa ainoastaan yhdessä koiraverkon sekä tilanjakajan kanssa.

Tilanjakajat autoon
Tilanjakajalla saat helposti jaettua auton tavaratilan kahtia. Tilanjakaja on tarpeen mm. kun sinulla on useampi lemmikki, jotka tarvitsevat oman tilan sekä kun haluat pitää matkatavarat tai esimerkiksi ruokaostokset lemmikin ulottumattomissa.

Travall-tuotteissa on panostettu vankkaan muotoiluun, täydelliseen istuvuuteen ja huippulaadukkaisiin materiaaleihin. Valmistusmateriaalina on käytetty korkealaatuista terästä, jonka lisäksi tuotteet on viimeistelty nylon-pinnoitteella, joka kestää hyvin raapimista. Laserleikattu ja täsmähitsattu rakenne takaa sen ettei tuotteesta löydy teräviä kulmia, jotka voisivat vaurioittaa matkatavaroita tai raapia matkustajia tai lemmikkejä. Travall-koirakalterit eivät myöskään pidä kolinaa tai rämise ajon aikana vaan ovat täysin äänettömiä.

Koirahäkit
Flexxy koirahäkit ovat valmistettu Ruotsissa ja ovat suunniteltu etenkin katumaastureille sekä farmari- ja hatchback-henkilöautoihin.
Ne ovat tukevat ja helisemättömät.
Häkissä on säädettävä ovi, joten sitä voidaan muokata sen mukaan, onko tavaratilassa kynnys vai ei.
Koirahäkki on myös avaimella lukittava, joten ajoneuvon takaluukkua voidaan esim. näyttelypaikalla pitää avoinna.
Koirahäkkiä valitessa suosittelemme, että häkin tulisi olla vähintään 5cm korkeampi kuin koiran säkäkorkeus.