Valoreput ja -valjaat talven pimeyteen

Suomen talvi on pimeä, ja ilman heijastinta liikkuvaa, tummiin pukeutunutta jalankulkijaa on lähes mahdotonta huomata. Esimerkiksi pimeillä tienvarsilla, suojateillä ja rakennustyömailla sattuu paljon onnettomuuksia, joissa on syynä huono näkyvyys pimeällä. 4light valovaljaiden ja valoreppujen avulla näyt pimeässä!

Uutiset

18.02.2022
Valoreput ja -valjaat talven pimeyteen

Suomen talvi on pimeä, ja ilman heijastinta liikkuvaa, tummiin pukeutunutta jalankulkijaa on lähes mahdotonta huomata. Esimerkiksi pimeillä tienvarsilla, suojateillä ja rakennustyömailla sattuu paljon onnettomuuksia, joissa on syynä huono näkyvyys pimeällä. 4light LED-tuotteiden avulla näyt pimeässä!

4light LED-tuotteet takaavat kantajansa näkyvyyden joka suuntaan, joten ne ovat erinomaisia turvavarusteita esimerkiksi rakennustyömaille, teiden varsilla liikkumiseen, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn. Valikoimassa on sekä kirkkaasti valaistuja LED-reppuja että -valovaljaita.

Nykyisen lain mukaan polkupyörässä pitää olla myös punainen takavalo, kun ajetaan pimeän aikaan. Valon ei tarvitse kuitenkaan olla asennettuna polkupyörään, vaan se voi olla kiinni myös pyöräilijässä itsessään. Näin ollen 4light-valorepun punaiset valot hoitavat takavalon virkaa pyöräillessä.

4light-valoreput ja -valjaat

FireDry LED-reppu

FireDry on tyylikkäästi muotoiltu, monipuolisesti valaistu ja vesitiivis LED-reppu, joka takaa näkyvyyden kaikissa tilanteissa. Repun järkevästi sijoitetut valot valaisevat joka suuntaan ja olkahihnojen kirkas valo toimii näppäränä työvalona, jos joudut esimerkiksi availemaan pyörän lukkoa pimeässä. Vesitiiviyden ansiosta FireDry on loistava valinta esimerkiksi pyöräilijöille ja luonnossa liikkumiseen.

Repun valot saavat virtansa mukana tulevasta, ladattavasta virtapankista. Valot toimivat yhdellä latauksella noin 4 tuntia. Repun tilavuus 20 litraa. FireDry-reppua on saatavilla kolmessa värissä: musta, musta/oranssi ja harmaa/keltainen.

Reput

FireFly LED-reppu

Myös FireFly-reppu on vettähylkivä ja varmistaa, että kulkija näkyy varmasti kaikkiin suuntiin. Reppu on varustettu monipuolisilla LED-valoilla: valkoinen valo loistaa repun etupuolella, keltainen valo sivuosissa ja punainen valo selkäosassa. Kätevän kokoiseen reppuun pakkaat päivittäiset tavarasi ja sinne mahtuu myös 15” kannettava tietokone.

FireFly-repun valot toimivat mukana tulevalla, ladattavalla virtapankilla. Yhdellä latauksella saat valaistuksen noin 90 minuutiksi. Repun tilavuus 10 litraa.

Reput

Nova Standard -valovaljaat

4light-sarjan Nova Standard -valovaljaat on suunniteltu erityisesti aloille, joissa pimeässä näkyminen on ensiarvoisen tärkeää. Valovaljaat parantavat esimerkiksi tietyömaiden ja rakennustyömaiden työntekijöiden työturvallisuutta. Saatavilla oranssina ja keltaisena.

Nova Standard -valjaiden LED-valot mahdollistavat näkyvyyden joka suuntaan jopa 600 metriin asti. Valjaiden olkahihnojen keltaiset valot sekä selkäpuolen punaiset valot toimivat huomiovaloina. Etupuolen valkoiset valot ovat himmennettävissä ja toimivat myös työvaloina. Valjaissa on kaksi näppäintä, joiden avulla säätelet kaikkia valoja.

Valovaljaat

4light-tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa.