Uudistunut Dräger Alcotest 4000 alkometri

Alkometrien kärkimerkki Dräger toi markkinoille uuden 4000 mallin. Katso mitä uusi malli pitää sisällään!
Uutiset
20.01.2021

Uudistunut Dräger Alcotest 4000 alkometri

Drägerin uusi Alcotest 4000

Suomen markkinoille vuonna 2016 tuotu, kuluttajakäyttöön suunnattu Dräger Alcotest 3820 saavutti lyhyessä ajassa suuren suosion. Laitetta myytiinkin Suomessa vuosien varrella tuhansia kappaleita.

Nyt on kuitenkin tullut aika 3820-mallin poistua parrasvaloista ja toivottaa tervetulleeksi uusi Dräger Alcotest 4000!

dräger alcotest 4000 alkometri-2

 

Eipä sitä hyvääkään liikaa kannata muuttaa

Dräger Alcotest 4000 on ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään hyvin 3820:n kaltainen, kuluttajakäyttöön suunnattu alkotesteri, joka antaa tarkan puhallustuloksen nopeasti.

Suurimmat muutokset ovat tulleet laitteen näyttöön sekä takakannen avaukseen. Uudistettu takakansi helpottaa paristojen vaihtoa. Uuden Dräger 4000 -testeriin saatavana 3 kieltä: suomi, englanti tai ruotsi. 

Laitteen suukappale on sama kuin edellisessä mallissa.

Nopea ja luotettava Dräger Alcotest 4000

Edeltäjänsä tavoin myös Alcotest 4000 on suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä. Selkeä näyttö, äänimerkit ja taustavalaistu painike tekevät laitteen käytöstä erittäin helppoa Puhallusnäytteen ottaminen sujuu luontevasti keneltä tahansa. Aloita – Puhalla – Tulos. Näin helppoa se on.

dräger alcotest 4000 alkometri-1

Unohda epävarmuus

Tuliko otettua muutama lasi liikaa? Mietitkö ajokuntoasi kostean illan jälkeen? Kehossa oleva jäännösalkoholi on usein se, mikä paljastuu kuljettajalle ikävästi vasta puhallusratsiassa. Dräger 4000 -alkotesterin sähkökemiallinen anturi antaa tarkan puhallustuloksen, joten voit asettua ratin taakse luottavaisin mielin.
Jopa viranomaisten käyttämät tarkkuusalkometrit hyödyntävät tätä samaa teknologiaa, joten saat saman tuloksen kuin viranomaisen alkometri.

Puhallustulos helposti ja nopeasti

Mittauksen käynnistys on helppoa: paina taustavalaistua nappia laitteen keskellä. Laitteen näyttö ja valinnaiset merkkiäänet ohjaavat sinua läpi koko puhalluskokeen.

Dräger Alcotest 4000 on toimintavalmis muutamassa sekunnissa ja puhalluksen voi suorittaa heti. Näytteen käsittelyaika huoneenlämmössä on noin kolme sekuntia, mikäli puhallustulos on 0,00 ‰. Mikäli tulos on kuitenkin ~1,00 ‰, käsittelyyn menee noin 10 sekuntia.

Kompaktin muotoilun ansiosta Dräger 4000 mahtuu vaikka povitaskuun tai käsilaukkuun. Voit siis suorittaa puhalluskokeen huomaamattomasti lähes missä tahansa.

Dräger Alcotest 4000 on valmistettu Saksassa korkeimpien laaturstandardien mukaisesti. Näin ollen se on suunniteltu kestämään vuosia. Laitteen säännöllisen kalibroinnin avulla mittaustekniikka pysyy tarkkana kaikki nämä vuodet.

dräger alcotest 4000 alkometri

Tilaa omasi meiltä!

Tilaa Dräger 4000

Siirry "Uutiset"-sivulle