RAM-kiinnitysteline sopii juuri sinne, missä sitä tarvitset

Valikoimissamme nyt RAM-kiinnitystelineet. RAM® Mounts valmistaa kestäviä ja monipuolisia kameroiden, tablettien ja muiden mobiililaitteiden asennustelineitä, jotka voidaan kiinnittää lähes mihin tahansa. Toisin kuin muut markkinoilla olevat telineet, RAM mahdollistaa laitteiden asennuksen juuri sinne, missä niitä eniten tarvitset.

Uutiset

18.05.2021
RAM-kiinnitysteline sopii juuri sinne, missä sitä tarvitset

Miksi valita RAM?

1. Laadukas rakenne

Asennustelineiden vankka rakenne takaa varman kiinnityksen, lähes portaattoman säädettävyyden ja erinomaisen tärinänvaimennuksen kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä. Tuhansien erilaisten osakomponenttien avulla RAM on onnistunut kehittämään innovatiivisia asennusratkaisuja, joista ammattilaiset ennen vain haaveilivat.

2. Mukautettavuus

Mukautettavuuden ansiosta voit siirtää puhelintelineen esimerkiksi kuorma-autosta traktoriin tai yhdistellä erilaisia komponentteja ihanteellisen asennustelineen toteuttamiseksi. Järjestelmän modulaarisuus mahdollistaa juuri tarpeitasi vastaavan telineen räätälöinnin lähes kaikkiin käyttökohteisiin.

motorcycle section2

3. Laadukkaat materiaalit

Jotta telineet sopisivat käytettäviksi kaikkein vaativimmissakin asennuskohteissa, tarvitaan niiden valmistamiseen ensiluokkaisia materiaaleja. RAMin tuotteet on valmistettu laadukkaasta merialumiinista, ruostumattomasta teräksestä, lujista komposiittimateriaaleista ja kumista. Kaikki osat käyvät läpi perusteellisen isku- ja tärinäntestauksen, jotta ne kestäisivät rankempaakin menoa.

RAM teline rack

Näin se toimii
1. Valitse adapteri/teline kiinnitettävän laitteen mukaan
2. Valitse varsi pituuden ja kiinnityspaikan perusteella
3. Valitse alusta, jolla kiinnitys kohteeseen onnistuu

Tutustu RAM valikoimaan täällä

Uusi RAM Agriculture -luettelo nyt saatavilla
Ram8 kansi 222x300Maataloussektorin tekniset innovaatiot ovat kiihtyneet ennennäkemättömään vauhtiin viime vuosina. Nykyään on siis täysin normaalia, että koneen ohjaamosta löytyy neljä tai viisi näyttöruutua. Ja RAMin tehtävänä on tarjota ratkaisut näiden ruutujen kiinnitykseen!