Tuulisuojat

Moottoripyörän tuulisuoja

Tilaa meiltä edullisesti ja nopealla toimituksella moottoripyörääsi  tuulisuojat sekä pleksit! Kirkkaita, tummennettuja, leveitä, kapeita, korkeita ja matalia, eli löydät juuri sellaisen kuin etsitkin. Valikoimassamme ovat niin yleismalliset kuin merkkikohtaiset tuulisuojat. 

Tutustu myös Givin tuulisuojiin ja kiinnikkeisiin. Moottoripyörän tuulisuoja osuu harvoin juuri sellaiselle korkeudelle, että se suojaa ajoviiman tuulenpyörteiltä eikä aiheuta ylimääräistä turbulenssia ja melua kypärään. Varsinkin jos ajaja sattuu olemaan pitkä, tai vaikka vain pitkäselkäinen, pää tuppaa jäämään juuri sellaiselle korkeudelle, että melu voi olla suorastaan raastavaa. Givillä on tarjolla ratkaisu, jolla voit jatkaa pleksiä ja parantaa suojaavuutta - läpinäkyvä tai savunvärinen spoileri. Se voidaan asentaa helposti tuulisuojiin, sillä alumiinisovitussarja mahdollistaa korkeuden ja kulman säätämisen. Ennen lisäpleksin hankkimista kannattaa varmistaa, että pyörän alkuperäinen tuulisuoja on riittävän tukeva, että se kestää lisäpleksin painon ja ilmavirran aiheuttaman paineen.

Otathan huomioon, että lain mukaan tuulisuojan yläreuna saa ulottua enintään normaaliasennossa istuvan kuljettajan silmien korkeudelle.

Suodattimet
2891 Tuotteet
/61