Varaosahaku

Sulje Avaa

Zirkona näyttöjen ja tietokoneiden asennustelineet

Tehokas konttori ajoneuvossa

Uusi teknologia parantaa yhä mahdollisuuksia työskennellä liikkeellä ollessa. Useat yritykset ovat jo huomanneet hyödyt, kun voivat hallita raportointia, tilauksia, laskutusta, jne jo kentällä.

Mahdollisuuksia tehokkuuden kasvattamiseen on sekä pienillä että suurilla yrityksillä. Mobiili toimisto vaatii kannettavan tietokoneen tai tabletin, missä on tärkeää, että sitä voidaan käyttää tehokkaasti ja ongelmattomasti.

Ruotsalaisen Zirkonan suunnittelemien jalustojen avulla käyttäjä kehittää nopeasti ja helposti ajoneuvostaan liikkuvan toimiston, mikä auttaa yrityksiä entistä tehokkaammiksi ja kannattavammiksi.

Nykyaikainen mobiili toimisto

Zirkona Sweden on keskittynyt kehittämään nykyaikaista liikkuvaa toimistoa, joustavaksi, turvalliseksi ja ergonomiseksi. Jalustoja on saatavilla valmiina kokonaisuuksina, sekä myös Zirkona Joiner komponentteina, joilla saadaan rakennettua yksilöllisten tarpeiden vaatimuksia vastaava kokonaisuus.

Eri ajoneuvoissa on erilaiset rakenteet joiden pohjalta luodaan paras mahdollinen työpaikka. Zirkonan tuotteilla kiinnitetään varmasti kannettavat tietokoneet, tabletit tai näytöt ja ainutlaatuisen joustavuuden ansiosta teline on helposti ja nopeasti sovitettavissa liikkuviin työpisteisiin, oli kyseessä sitten auto, vene, asuntoauto, tai työkone

 

ZIRKONA TUOTELUETTELO


Suodatin
Järjestä
Suodatin

Järjestys
Sulje
Poista valinnat
Näytä tuotteet
52 tuotetta