VARAOSAHAKU

Sulje Avaa
Auto Autonhoitotuotteet
Autonhoitotuotteet

Autonhoitotuotteet

Autovahat ja muut autonhoitotuotteet

Auton hoitoon ja huoltoon kannattaa panostaa, jotta menopelisi ei menettäisi arvoaan ja kuluisi turhan nopeasti tiesuolan, kiveniskemien ja maantietomun takia. Auton kunnollinen sisä- ja ulkopesu, vahaus ja kiillotus sekä pintojen korjausaineet saavat ajoneuvosi uuteen loistoon. Meiltä saat kaikki tarvittavat autonhoitotuotteet ammattilaisille ja harrastajille!

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin ja alle 80€ tilaukset vain 7,90€ toimituskuluilla!

Lue lisää
215 Tuotteet

Tilaa korkealaatuiset SONAX-autonhoitotuotteet SVH:lta

SONAX tarjoaa autonhoitoa korkeimmalla tasolla!  SONAX on laadukas saksalainen autonhoitotuotemerkki, jonka tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1950 lähtien. SONAX on Euroopan suurimpia autonhoitotuotteiden valmistajia, jonka valikoimassa on laaja joukko tuotteita ja tarvikkeita pesuun, kiillotukseen ja kunnostukseen. SONAX-tuotteita myydään yli sadassa maassa ja jo vuosien ajan SONAX on ollut autonhoitotuotteiden markkinajohtaja kotimaassaan. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman SONAX-autonhoitotuotteita ja autonhoitotarvikkeita, niin ammattilaisille kuin kotikäyttöön.

SONAX on taattua saksalaista laatua, helppoon ja nopeaan autonhoitoon! Tuotteiden laatuun luotetaan, josta ovat todisteina lukuisat testimenestykset ja palkinnot, joita tuotteille myönnetään vuosi toisensa jälkeen. Korkeasta laadusta ja arvostuksesta kertoo myös se, että SONAX on ollut pitkään vahvasti mukana myös kansainvälisessä moottoriurheilussa. Tiivistä yhteistyötä on vuosien varrella tehty sekä Hans-Joachim Stuckin, Michael Schumacherin, Ayrton Sennan että Formula E -sarjankin kanssa.