VARAOSAHAKU

Sulje Avaa
Mönkijä Mönkijän renkaat ja vanteet
Mönkijän renkaat ja vanteet

Mönkijän renkaat ja vanteet

Jos etsit mönkkäriisi uusia renkaita ja vanteita, tulit oikeaan paikkaan. SVH:n hurjasta valikoimasta löydät yli 300 erilaista rengasta ja vannetta mönkijöihin! Mönkkärin renkaista myymme parhaita, mutta kohtuuhintaisia merkkejä, kuten Bronco, Carlisle, CST, Maxxis ja ITP. ATV-rengasvalikoimassa myös nastarenkaat talvikäyttöön esim. Deli, Sunf. Tutustu valikoimaamme alta!

Lue lisää
361 Tuotteet

Mönkijän renkaat verkkokaupasta

Renkaat ovat suurin yksittäinen tekijä mönkijän suorituskykyä ajatellen. Oikeanlaisilla mönkijän renkailla ajaminen on hauskaa ja turvallista, kaikissa olosuhteissa. Valikoimamme kattaa mönkijän renkaat niin maastoon ja hyötykäyttöön, kuin myös katukäyttöön. Yleisimmät koot, merkit ja mallit voidaan toimittaa jopa parissa päivässä tilauksesta!

Mönkijän renkaat ja vanteet tulee valita aina käyttötarkoituksen mukaan. Kadulle tarvitaan sileä, kulutusta kestävä rengas kun taas maastoon kaivataan pehmeämpää, kuvioitua rengasta. Mönkijän renkaat valitaan aina myös mönkijän mukaan, sillä lähtökohtaisesti kuutiotilavuus vaikuttaa sopivaan rengaskokoon. Pienempiin, 400 - 600 kuutioisiin mönkijöihin suositellaan 25 - 28 tuumaisia renkaita, kun taas 1000 kuutioiset mönkijät jaksavat pyörittää jopa 32 tuumaisia, korkeakuvioisia renkaita. Oikeanlaiset mönkijän renkaat ja vanteet tekevät ajamisesta nautinnollista sekä työkäytöstä tehokasta. Haastavistakin paikoista pääsee ajamaan kun mönkijän renkaat ovat oikein valitut.

Mönkijän vanteet

Eri merkkien vanteet hyöty- ja maantiekäyttöön - esimerkiksi Yamaha, TGB, Suzuki, Honda, Kawasaki ja Trapper, joiden pulttijako on tyypillisesti 4x110. ATV-vanteita on valikoimassamme niin edullisia ja kestäviä peltivanteita, kun näyttäviä alumiinivanteitakin. Saatavilla myös crossivanteet ja Can-Am Outlander -alkuperäisvanteet - sisärenkaita ja tarvikkeita unohtamatta.