VARAOSAHAKU

Sulje Avaa
Työkalut Bosch-työkalut

Bosch-työkalut

Bosch-työkalut
Suodata
Järjestä
Järjestä
Valmistajat
Halkaisija (mm)
Kokonaispituus (mm)
Työstöpituus (mm)
Teho
Varren halkaisija (mm)
Avainväli (Tuumaa)
Sarjan mitat (mm)
Varren halkaisija (tuumaa)
Halkaisija (Tuumaa)
Mitta
Ulkohalkaisija (mm)
Säde (mm)
Kokonaispituus (Tuumaa)
Työstöpituus (Tuumaa)
Kulma (Astetta)
Taltan leveys (mm)
Porakruunun syvyys (mm)
Porrastusväli (mm)
Kiinnitysvarsi, tuumaa
Avainkoko (mm)
Varsi (mm)
Varsi (Tuumaa)
Säde (Tuumaa)
Työstettävän aineen paksuus (mm)
Sahaussyvyys (mm)
Reiän halkaisija (mm)
Hinta
Suodata

Järjestä
Sulje
Varren halkaisija (tuumaa)

Ulkohalkaisija (mm)

Taltan leveys (mm)

Porakruunun syvyys (mm)

Kiinnitysvarsi, tuumaa

Varsi (mm)

Varsi (Tuumaa)

Työstettävän aineen paksuus (mm)

Sahaussyvyys (mm)

Reiän halkaisija (mm)

Näytä tuotteet
1002 Tuotteet

Bosch Professional 18V AKKULAITTEET TARJOAVAT TEHOA JA HELPPOUTTA

Professional 18V -akkujärjestelmä on kätevä käyttää, sillä akut ja koneet ovat keskenään täysin yhteensopivia valmistusvuodesta 2008 lähtien – voit siis yhdistellä kätevästi kaikkia työkaluja ja akkuja. Emmekä me ole jääneet lepäämään laakereillemme. Olemme suunnitelleet vieläkin tehokkaamman sarjan samaan järjestelmään kuuluvia työkaluja ja akkuja, jotka tarjoavat yhtä suuren tehon kuin 2000 W:n verkkovirtakäyttöinen laite. Vaativat työt eivät ole vielä koskaan sujuneet näin helposti.

Entistä kevyempiä, nopeampia ja tehokkaampia – 18 voltin työkalumme tarjoavat huippuluokan tehoa ja johdoista vapaata käyttömukavuutta. Valikoimamme sisältää sopivan työkalun jokaiselle ammattilaiselle. Voit yhdistellä työkaluja ja akkuja kätevästi kunkin käyttökohteen mukaan. Sama akku käy kaikkiin työkaluihin valmistusvuodesta 2008 lähtien.

Valikoimistamme löydät porakoneet, kulmahiomakoneet, mutterinvääntimet, ruuvinvääntimet, iskuporakoneet, poravasarat, sahat, hiomakoneet ja muutkin tarvitsemasi Bosch Professional tuotteet.

BITURBO BRUSHLESS

Yhtä tehokas kuin verkkovirtakäyttöinen laite. Huippuluokan BITURBO Brushless -työkalut tarjoavat yhtä suuren tehon kuin 2000 W:n verkkovirtakäyttöinen laite – yhdellä ainoalla ProCORE18V (≥ 5,5Ah) -akulla. Äärimmäistä suorituskykya vaivattomaan työskentelyyn.

PROCORE18V AKUT

ProCORE18V on kaikkien aikojen tehokkain akkumme. Se edustaa BITURBO Brushless -teknologiaa, mutta soveltuu myös kaikille muillekin 18 V:n akkutyökaluillemme valmistusvuodesta 2008 lähtien. ProCORE18V-akuissa on käytetty viimeisintä kennoteknologiaa, joka takaa ylivertaisen tehon 18 voltin työkaluluokassa.

12 V:N TYÖKALUT

On turha rasittaa itseään, jos tarjolla on kevyempikin ratkaisu. 12 V työkalumme painavat vain 0,5 kg ilman akkua ja käyttötarvikkeita ja tarjoavat optimaalisen tehon ja tarkkuuden fiksuun ja täsmälliseen työskentelyyn. Valikoimamme sisältää sopivan työkalun jokaiselle ammattilaiselle. Voit yhdistellä työkaluja ja akkuja kätevästi kunkin käyttökohteen mukaan.

Usein yhteensopivuus kärsii innovaatioista, mutta ei meidän tuotteissamme. Kaikki 12 V:n akkumme ja latauslaitteemme ovat yhteensopivia uusien ja aiempien Bosch Professional 12 V:n ja 10,8 V:n työkalujen kanssa jo valmistusvuodesta 2005 lähtien. Tämän ansiosta on säästetty tilaa, aikaa ja kustannuksia jo yli 15 vuoden ajan.

3 VUODEN TUOTETAKUU

Takaamme, että Bosch Professional -työkalut ja akut ovat luotettavia ja kestäviä. Miten? Tarjoamalla 3 vuoden täystakuun sekä koneille että akuille – veloituksetta. Pidennä takuuaika rekisteröimällä työkalusi ja akkusi neljän viikon kuluessa ostoajankohdasta digitaalisessa PRO360-sovelluksessa.