Töihin meille?

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen varaosamyyjää, joka tuntee maatalouskoneet kuin omat taskunsa.

Uutiset

23.05.2023
Töihin meille?

Haemme riveihimme ammattilaista, jolla on jo kokemusta maatalouskoneiden varaosamyynnistä. Työkokemus on korvattavissa myös kovalla työmotivaatiolla ja rautaisella asiantuntemuksella – tarvittaessa koulutamme sinut tehtävääsi.

Varaosamyyjän työhön kuuluvat varaosamyynti sekä tilausten tekeminen, vastaanottaminen ja hoitaminen myymälässämme Kauhajoella sekä verkkokaupassamme svh.fi. Käytössämme ovat nykyaikaiset välineet ja järjestelmät, joten tietokonetyöskentelyn tulisi olla sinulle luontevaa. Koodaria emme siis etsi, mutta näppäimistöä ei tässä työssä voi pelätä.

Varaosamyyjänämme pääset osaksi mukavaa työporukkaa, johon kuuluu tällä hetkellä 17 työntekijää. Monipuolinen varaosavalikoimamme takaa, että pääset työskentelemään laatumerkkien parissa. Työssä viihtymisestä puolestaan pitävät huolen joustava ja rento työilmapiirimme.

Varaosamyyjän työaika on pääosin arkisin klo 8.30-17, mutta kivajalkamyymälämme on sesonkien mukaan avoinna toisinaan myös lauantaisin.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Hakuaika päättyy 16.6.2023, mutta hakemisessa ei kannata aikailla – haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sekä palkkaus sopimuksen mukaan.

Lähetä työhakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen vellu@svh.fi. Muista kirjoittaa viestisi aiheeksi ”Työhakemus”.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Veli-Pekka Koskela, p. 0500 886 225.