Kamasa Tools Choice -kustomoi oma työkaluvaunusi!

Kamasa Tools Choice -valikoimassa on paljon erilaisia työkaluvaunuja, sekä laaja valikoima työkalusarjoja. Valitse mieleisesi vaunu ja täytä se juuri niillä tuotteilla, joita tarvitset.
18.08.2020

Kamasa Tools Choice -kustomoi oma työkaluvaunusi!

Kamasa Toolsin työkaluvaunut ovat luotuja kovaan korjaamokäyttöön; vaunut ovat vankkarakenteisia ja helposti liikuteltavissa pyörien avulla. Kaksi pyöristä on varustettu jarruilla, joten vaunu pysyy myös tukevasti paikoillaan. Laatikoissa on kuulalaakeroidut, käyttöä kestävät kiskot, jotka mahdollistavat laatikoiden aukeamisen kokonaan. Tämä helpottaa oikeiden työkalujen etsimistä, kun laatikon koko sisältö on kerralla nähtävissä. Kamasa Tools -vaunut on lisäksi varustettu keskuslukituksella, jonka avulla lukitset kaikki laatikot ja pidät sisällön turvassa. Jotta vaunu ei pääse kaatumaan eteenpäin työkalujen painosta, vain yksi laatikko voidaan avata kerrallaan (Lukuunottamatta K 11306 ja K 11308).

Kamasa Tools -tyhjät työkaluvaunut löydät TÄÄLTÄ.

 

Laadukkaat täydelliset erityyppiset työkalusarjat laajentavat työkaluvaunun työkaluvalikoimaasi! Työkalut ovat aseteltu selkeästi kovapintaisiin vaahtomuovi alustoihin. Alustoissa on juuri oikean kokoiset kolot työkaluille, jolloin ne pysyvät tallessa ja aina oikeassa järjestyksessä. Työkalujen koot ovat merkitty alustaan selkeästi. Sarjoissa olevat työkalut ovat tuttua lujaa Kamasa -laatua ja kaikkia työkaluja saa ostettua myös erikseen.

Kamasa Tools -työkalusarjat löydät TÄÄLTÄ.

 

kamasa tools choice tyokaluvaunut ja tyokalut

Siirry "Uutiset"-sivulle