VARAOSAHAKU

Sulje Avaa
Tuotteet Kaikki Rajoitinta vasten, Lasse Hirvijärvi

Rajoitinta vasten, Lasse Hirvijärvi

Rallista ja radalta tuttu Lasse Hirvijärvi kertaa kirjassaan rallimaailman ihmeellisiä sattumuksia.
Lue lisää
Hinta:
29,90 €
Heti varastossa
Yli 80€ tilaukset rahtivapaasti ja alle 80€ tilaukset 5,90€ toimitusmaksulla.
Tuotenumero: LH123
Soita meille: 010 470 9888
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilapäisesti loppu
Rajoitinta vasten, Lasse Hirvijärvi kuva

Kuvaus

Rajoitinta vasten vie lukijan todelliselle erikoiskokeelle, matkalle rallin maailmaan seinäjokelaisen ralliautoilija ja kartanlukija Lasse Hirvijärven (s. 1958) huimaan kyytiin. Kirjoittaja on kiertänyt kilpaillen niin kotimaassa kuin kansainvälisissäkin mittelöissä.
Rallin ammattilaisille, harrastajille ja muuten lajista kiinnostuneelle kirjan pakinat ja kertomukset tarjoavat asiantuntevaa, notkealla ja ronskilla huumorilla höystettyä ja mainiolla tavalla provosoivaakin tarinaa Hirvijärven monista vaiheista rallin kurveissa ja kaarteissa. Kirja tarjoaa kiinnostavia tarinoita myös sellaiselle lukijalle, jolle ei aikaisempaa tietoa autourheilusta ole vielä kertynyt.
Tarinat ovat hervottoman hauskoja sattumuksia matkan varrelta ja vähän sivupoluiltakin, eikä itseironiakaan kaihdeta. Kirjoittaja käsittelee teoksessaan myös vakavia tapahtumia ja asioita, joita harrastus on tuonut mukanaan. Näistä Hirvijärvi kirjoittaa pohdiskellen ja näkökulmia tarjoten. Monien vuosien autourheilukokemuksella kirjoittaja kykenee ylläpitämään mielenkiinnon ja voikin taata, että tarinat vievät vauhtiin mukaan.
Kiristäkää turvavyöt ja pitäkää penkistä kiinni, nyt startataan ja mennään lujaa!