Toimitusehdot

Toimitusajat

Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 3-4 arkipäivää. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme, toimitusaika 1-2 viikkoa. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei ole enää saatavilla tai tuote on tehdastilaustuote, ilmoitamme siitä sähköpostilla tai puhelimitse.

Normaalit takuuajat

Kaikilla uusilla tuotteillamme on virallisen maahantuojan myöntämä takuu.
Suupohjan Varaosa ja Huollon verkkokaupassa teet turvalliset kaupat 14 päivän palautusoikeudella.

Mikäli muutat mieltäsi jo tehtyjen ostoksien suhteen, sinulla on mahdollisuus palauttaa paketti 14 päivän kuluessa. Voit jättää palautettavan paketin postiin asiakaspalautuksena ilman postimaksua. Mikäli palautettavan tavaran arvo on alle 40€, palautuskuluista vastaa asiakas.
Palautusosoite: Suupohjan Varaosa ja Huolto Oy, Topeeka 71, 61800 Kauhajoki.

Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa. Palautettavan tuotteen mukana on palautettava myös kaikki käyttöohjeet. Poikkeuksena viritys- ja sähköosat Viritys- ja Sähkö-osilla ei ole palautus eikä vaihto-oikeutta. Ilmoita palautuksestasi sähköpostitse varaosat@svh.fi. Liitä palautukseen tilinumerosi tai ilmoita se meille sähköpostitse, mikäli et halua vaihtaa tuotetta uuteen. Palautamme maksamasi rahat tilillesi kun tavara on saapunut meille.

Postin sopimustunnus: 630547
Matkahuollon sopimustunnus: 9513153

Jos epäilet tuotteen olevan rikki tai muutoin puutteellinen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse varaosat@svh.fi tai soittamalla 010 470 9860

Palautuslomakkeen voit tulostaa tästä

Yleiset ehdot

Varaamme oikeuden toimittaa tarjoustuotteita 1 kpl/asiakas. Pidämme oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut oleellinen hintavirhe (esim. tuotteella ei ole hintaa lainkaan) tai tuotetta ei ole enää saatavilla maahantuojalta. Kyseisiä tilanteita aiheutuu satunnaisesti hakukoneiden säilöessä vanhoja tuotetietoja muistiinsa.

Toimitustapa

Toimitustapana käytämme Postia ja Matkahuoltoa.

Yli 80€ tilaukset ilman toimituskuluja ja alle 80€ tilauksissa toimituskulu 7,90€

Ulkomaan paketit hinnoitellaan erikseen. Ota yhteyttä: varaosat@svh.fi.
Foreign packages are priced separately. Please contact us: varaosat@svh.fi

Maksutavat

Ennakkomaksu, maksat tilauksesi ennakkoon Suupohjan Varaosa ja Huolto Oy:n tilille. Käytössämme on Checkout maksunvälityspalvelu. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy Checkout -palveluun, jossa itse maksu suoritetaan. Järjestelmä pyytää valitsemaan käyttämäsi pankin, jonka jälkeen siirryt pankin järjestelmään. Kaikki tämä tapahtuu turvatun yhteyden kautta, kukaan ulkopuolinen ei pääse näkemään tietojasi. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Mobiilimaksutavat: Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto

Pivo

Palvelun tarjoaa OP. Kaikkien pankkien asiakkaille, kaikilla älypuhelimilla. Tukee myös Siirto-maksuja
pivo.fi

MobilePay

Palvelun tarjoaa Danske Bank. Kaikkien pankkien asiakkaille, kaikilla älypuhelimilla
mobilepay.fi

Masterpass

Palvelun tarjoaa Mastercard. Kuluttajien saatavilla Nordean mobiililompakossa, muita pankkeja seuraa pian perässä. iOS- ja Android-järjestelmiin. Globaali maksutapa, julki jo 34 maassa, 340 000 kauppiaalla
masterpass.com

Siirto

Palvelun mahdollistaa Automatia ja tarjoaa OP Asiakaspalvelut Oy. Tarjolla OP:n, Nordean ja S-pankin asiakkaille. Siirto-maksuja voivat tehdä kaikki kuluttajat, joilla on käytössään jokin Siirto-maksuihin soveltuva mobiilisovellus.
siirto.fi

Lasku- ja osamaksupalvelut

Collector:

Kuluttajalasku ja -osamaksu (B2C)

Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa
Kertaostos maks. 5000 €
Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun
Laskutuslisä ostajalle 2,95 €
Ostaja voi muuttaa laskun osamaksuksi, jolloin takaisinmaksuaika maks. 36 kk

Yrityslasku (B2B)

Yrityksille Suomessa
Kertaostos maks. 5000 €
Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa 30 päivää
Ostaja vastuussa henkilökohtaisesti, mikäli yritys kieltäytyy maksamasta laskua
Yrityslaskun hinta kauppiaalle 2 € + 2 % /lasku
Laskutuslisä ostajalle 4,95 €
Yrityslaskua ei voi muuttaa osamaksuksi
Lisätietoja: 
www.collector.fi

Jousto:

20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille
Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
Osamaksussa 1–24 kk:n maksuaika
Kertaostos laskulla 20–1000 €, osamaksulla 20–5000 €
Lue lisää: 
www.jousto.com 

Maksut luottokorteilla 

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla sekä Neocard-kortilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy. Neocard-kortilla kauppa syntyy asiakkaan ja verkkokaupan välillä.