VARAOSAHAKU

Sulje Avaa
Lelut SCHLEICH ELÄINHAHMOT
SCHLEICH ELÄINHAHMOT

SCHLEICH ELÄINHAHMOT

Schleichin hahmot ovat mahdollisimman realistisia ja opettavat lapsille luonnon monimuotoisuudesta jo varhaisesta iästä lähtien.

Olemme ylpeitä kaikista figuureistamme, mutta ennen kaikkea olemme ylpeitä niiden laadusta ja turvallisuudesta. Laatu otetaan huomioon ihan alusta lähtien. Jo uuden figuurin luonnostelussa on mukana erittäin paljon yksityiskohtia, siksi käytämme tähän myös erittäin paljon aikaa. Valokuvien, piirrosten tai myös ammattikirjallisuuden mallien perusteella suunnittelijamme luovat lähes täydellisiä kuvia taidokkaana käsityönä.

Laatulupauksemme koskee myös tuotantoa: Jokainen yksittäinen figuuri tarkistetaan ja maalataan käsin taidokkaasti vaihe vaiheelta. Käytämme johdonmukaisesti vain ehdottoman vaarattomia raaka-aineita ja testautamme ja hyväksytämme niitä säännöllisesti riippumattomissa laboratorioissa. Materiaalitoimittajat ovat jatkuvan tiukan valvonnan alaisia. Näin voit ostaa tuotteita, jotka täyttävät kaikki voimassa olevat kansalliset ja kansainväliset vaatimukset.