Varaosahaku

Sulje Avaa
image view

X-1R lisäaineet

Mitä on X-1R?

X-1R on synteettinen, nestemäinen hoitokäsittelyaine, joka vähentää huomattavasti metallipintojen keskinäisestä kosketuksesta ja liikkestä aiheutuvaa kitkaa. Tämän vuoksi se on monipuolisesti soveltuva mitä erilaisimpiin voitelutarkoituksiin.


Miten X-1R toimii?

X-1R toimii toisin kuin useimmat muut voiteluaineet, joiden toiminta normaalisti perustuu hydrodynamiikkaan. X-1R lisää rautasekoitteisten metallipintojen tiheyttä tehden metallipinnan kovemmaksi ja tasaisemmaksi. Toisin vaikuttavat esim. PTFE- pohjaiset (eli Teflon-pohjaiset) aineet, jotka öljyyn lisättynä vain päällystävät metallipinnan hiukkasmassalla.X-1R:ää voi käyttää voiteluaineena ilman, että sitä sekoitetaan muihin voiteluaineisiin. Käytännössä kuitenkin on järkevää käyttää X-1R:ää yhdessä tavallisen voiteluaineen kanssa käyttöohjeen mukaan. X-1R ei sisällä moottoreille, laatikoille, perille, ohjaustehostimille ym. mitään haittaa aiheuttavia ainesosia.

Kun metallipinta on käsitelty X-1R- voiteluaineella, metallipinnan kovuus lisääntyy merkittävästi. Laakeripinnalla, jonka kovuus voi olla Rc-35 (Rockwellin C-kovuuskäyrällä), tapahtuu X-1R:n vaikutuksesta koveneminen aina Rc-35 - Rc-72 asti. Kovettunut pinta on kuitenkin ohut vallitsevan liikkeen, kuumuuden ja paineen ansiosta.
Mitä enemmän metallipinnoilla on kuumuutta ja painetta, sitä paremmin X-1R kiinnittyy!


Suodatin
Järjestä
Suodatin

Järjestys
Sulje
Poista valinnat
Näytä tuotteet